Wonen met wijkverpleging

Wanneer u op termijn wat meer zorg nodig heeft, is een huurappartement bij woonzorgcentrum Maranatha misschien iets voor u. U woont volledig zelfstandig, maar kunt eenvoudig zorg ontvangen bij Maranatha wanneer dat nodig is.

en Woonzorgcentrum Maranatha

  • Ouderen

  • Woonzorgcentrum Maranatha

In het kort

In het kort

Maranatha beschikt over moderne twee- en driekamerappartementen die u kunt huren. Ons woonzorgcentrum is rustig gelegen, aan de rand van Rijssen. In de directe omgeving kunt u heerlijk wandelen en een bezoek brengen aan het Hertenkamp.

Voordelen

Voordelen

  • Uw eigen huurappartement in een veilige omgeving
  • Parkeerplek naast de deur
  • Op loopafstand van veel voorzieningen
  • U kunt gebruik maken van de faciliteiten van Maranatha
  • Zorg vanuit Maranatha is binnen handbereik

Wonen met wijkverpleging

Wonen met wijkverpleging

Woont u zelfstandig in één van onze huurappartementen, maar kunt af en toe wel een helpende hand gebruiken? Als huurder kunt u wijkverpleging ontvangen. Voor informatie kunt u bellen met het Cliëntservicebureau. Met een indicatie voor wijkverpleging, persoonlijke verzorging of verpleging, krijgt u hulp bij de dagelijkse zorg. De zorg wordt geleverd door het team wijkverpleging van Maranatha. Dat betekent: vertrouwde gezichten in een vertrouwde omgeving.

Al onze zorgverleners hebben een reformatorische achtergrond. Zij begrijpen wat u van huis uit gewend bent. Dit zorgt voor een vertrouwde sfeer, veiligheid en saamhorigheid.

Activiteiten in Het Dorpshuis

Activiteiten in Het Dorpshuis

De bewoners van de huurappartementen kunnen deelnemen aan de vele activiteiten die in Maranatha georganiseerd worden. Centraal in Maranatha staat Het Dorpshuis. Hier worden bijvoorbeeld creatieve middagen, gezamenlijke maaltijden, dagopeningen en weeksluitingen gehouden. Huurders die deelnemen aan de activiteiten kunnen via de collectebus een gift geven.

Ontzorgende faciliteiten

Ontzorgende faciliteiten

U kunt tegen betaling gebruik maken van ontzorgende faciliteiten, zoals de was- en linnenservice en de maaltijdvoorziening. Natuurlijk alleen als u dat wenst. Ook de bibliotheek, kapsalon en winkel in het woonzorgcentrum staan tot uw beschikking.

Tarievenlijst

Tarievenlijst

  • Hier vindt u de tarievenlijst van Maranatha.
  • Hier vindt u het overzicht tarieven huurappartementen van Maranatha.

Uw zorgvraag

Uw zorgvraag

Wilt u meer weten over het aanvragen van zorg en wat daarbij komt kijken? Neem dan een kijkje op onderstaande pagina.

Uw zorgvraag

Meer weten?

Voor meer informatie over wonen met wijkverpleging kunt u contact opnemen met het Cliëntservicebureau.