Verpleegafdeling

De verpleegafdeling heeft een kleinschalige woonvorm waar u met zeven andere bewoners woont. Kleinschalig wonen biedt woonzorg voor ouderen met dementie in een huiselijke omgeving. Bewust is gekozen voor een beperkt aantal bewoners, zodat medewerkers en vrijwilligers genoeg tijd en aandacht hebben voor iedereen.

en Woonzorgcentrum Maranatha

  • Ouderen die niet langer zelfstandig kunnen wonen.

  • Woonzorgcentrum Maranatha

In het kort

In het kort

Alle bewoners beschikken over een eigen kamer met privébadkamer. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer met keuken. U betaalt geen huur, maar een eigen bijdrage voor zorg met verblijf aan het CAK. Benieuwd wat uw eigen bijdrage is? Op www.hetcak.nl maakt u eenvoudig een berekening.

Maranatha werkt samen met Novicare voor de inzet van specialisten op het gebied van ouderengeneeskunde. De specialist ouderengeneeskunde is verantwoordelijk voor de medische zorgverlening. De arts wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team: een fysiotherapeut, ergotherapeut en psycholoog.

In deze informatiemap vindt u meer informatie over het wonen op onze verpleegafdeling.

Tarievenlijst

Tarievenlijst

Hier vindt u de tarievenlijst van Maranatha.

Meer informatie

Meer informatie

Wilt u meer weten over het aanvragen van zorg en wat daarbij komt kijken? Neem dan een kijkje op onderstaande pagina.

Uw zorgvraag

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de Verpleegafdeling of gaat u graag met iemand in gesprek over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!