Als u ouder wordt, is het fijn om zo lang mogelijk in uw eigen huis te blijven wonen. Toch kan er een moment komen dat het noodzakelijk is om hulp direct in de buurt te hebben. Ons woonzorgcentrum beschikt over een aantal ruime 2- en 3-kamerappartementen waar u in een veilige omgeving kunt wonen en de ondersteuning krijgt die u nodig heeft.

Woon- en zorgcentrum Maranatha in Rijssen biedt een vertrouwde en veilige omgeving, waar u naast een fijn thuis, ook de passende zorg krijgt die u nodig heeft. Ons huis Maranatha staat in een rustige groene omgeving, zodat u heerlijk kunt wandelen, of genieten van de natuur. Daarnaast kunt u deelnemen aan de diverse activiteiten die ons huis Maranatha aanbiedt en samen met andere bewoners genieten van de gezelligheid.

 

Kom ik in aanmerking voor een huurappartement in Maranatha?

Aan het huren van een appartement in Maranatha zijn geen speciale regels gebonden. Wanneer u echter zorg nodig heeft, heeft u een zogenaamde zorgindicatie nodig. Deze zorgindicatie is verdeeld in verschillende categorieën, afhankelijk van de intensiviteit en hoeveelheid van de zorg die nodig is. Zo is de eerste categorie een indicatie voor thuiszorg, de laatste is volledige woonzorgcentrumzorg. Wanneer u woont in een van onze appartementen kunt u alleen gebruik maken van wijkzorg en/of dagbesteding.

Voor meer informatie kunt u een kijkje bij ons zorgaanbod.

Zorgaanbod

 

Meer informatie of interesse?

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze huurappartementen kunt u een aanvraag indienen om op de wachtlijst te komen. Aanvraagformulieren kunt u opvragen bij het Cliëntservicebureau via 0548 – 53 62 15.

Bekijk de informatiemap

Bekijk huurtarieven