Het Dorpshuis

Centraal in Maranatha staat Het Dorpshuis. Een gezellig plek om elkaar te ontmoeten en om samen van de maaltijden te genieten. U kunt altijd terecht in het Dorpshuis om gezellig met uw familielid een kopje koffie te drinken en iets lekkers te eten.

Daarnaast worden in Het Dorpshuis standaard activiteiten, zoals dagopening en weeksluiting georganiseerd. Ook wordt er door de activiteitenbegeleider regelmatig een leuke activiteit georganiseerd. Hiervan worden bewoners altijd op de hoogte gebracht.

Bewoners die niet zelfstandig naar Het Dorpshuis kunnen komen, worden door vrijwilligers opgehaald. Lukt het door omstandigheden toch niet om naar het Dorpshuis te komen, maar wilt u wel meegenieten van een activiteit? Meerdere van deze activiteiten kunt u op uw kamer meeluisteren.

Maaltijden

Als bewoner van het verzorgingshuis krijgt u dagelijks een maaltijd aangeboden in Het Dorpshuis. Daarbij wordt regelmatig een extraatje geserveerd, zoals huisgemaakte toetjes of verse salade. Het is ook mogelijk om de maaltijd in uw eigen appartement te gebruiken.

Ook huurders en bewoners in de wijk kunnen gebruik maken van deze maaltijdvoorziening. Zij betalen hier een aparte bijdrage voor.

Op de verpleegafdeling en dagbesteding wordt de warme maaltijd dagelijks in de huiskamer bereid. In de huiselijke sfeer worden de bewoners betrokken bij de voorbereidingen voor de maaltijd. We schillen bijvoorbeeld samen de aardappels en snijden de groente.

Contact

Wilt u meer weten over de maaltijdvoorziening? Neem contact op met onze receptie via 0548-536536.