Het Dorpshuis

Centraal in Maranatha staat Het Dorpshuis. Een gezellig plek om elkaar te ontmoeten en om samen van de maaltijden te genieten. In Het Dorpshuis zijn regelmatig activiteiten:

  • de dagopening
  • weeksluiting
  • activiteitenmiddag
  • zanguitvoering
  • creatieve ochtend
  • dia-avond

Bewoners die niet zelfstandig naar Het Dorpshuis kunnen komen, worden door vrijwilligers opgehaald. Lukt het door omstandigheden toch niet om naar het Dorpshuis te komen, maar wilt u wel meegenieten van een activiteit? Meerdere van deze activiteiten kunt u op uw kamer meeluisteren.

Natuurlijk is Het Dorpshuis ook de plek om samen te komen voor een kopje koffie of thee. Dit kan iedere ochtend en ook op vrijdagavond. In het Dorpshuis vindt u ook onze bibliotheek. Verderop in de hal is het winkeltje voor uw dagelijkse boodschappen.

Maaltijden

Als bewoner van het verzorgingshuis krijgt u dagelijks een maaltijd aangeboden in Het Dorpshuis. Daarbij wordt regelmatig een extraatje geserveerd, zoals huisgemaakte toetjes of verse salade. Het is ook mogelijk om de maaltijd in uw eigen appartement te gebruiken. Uw maaltijd wordt dan bezorgd in een zogenaamde drievaksschaal.

Ook huurders en bewoners in de wijk kunnen gebruik maken van deze maaltijdvoorziening. Zij betalen hier een aparte bijdrage voor.

Op de verpleegafdeling wordt de warme maaltijd dagelijks in de huiskamer bereid. In de huiselijke sfeer worden de bewoners betrokken bij de voorbereidingen voor de maaltijd. We schillen bijvoorbeeld samen de aardappels en snijden de groente.

Contact

Wilt u meer weten over de maaltijdvoorziening? Neem contact op met onze receptie via 0548-536536.