Wonen met zorg

Ouder worden is een geschenk. Toch is het niet altijd makkelijk. Ziekte of gezondheidsproblemen kunnen ervoor zorgen dat zelfstandig wonen u teveel wordt. Het is dan verstandig om een plekje te zoeken, waar u alle ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Een omgeving waarin u zich thuis voelt en waar u zorg bij de hand heeft.

en Woonzorgcentrum Maranatha

  • Ouderen

  • Woonzorgcentrum Maranatha

In het kort

In het kort

Woonzorgcentrum Maranatha in Rijssen biedt een vertrouwde en veilige omgeving, waar u naast een fijn thuis, ook passende zorg krijgt die u nodig heeft. Ons woonzorgcentrum bestaat uit een groot aantal zorgappartementen, vijf verpleegafdelingen en een aantal huurappartementen waar zorg wordt geboden. Daarnaast bieden wij ook dagbesteding. Alle ondersteuning die geboden wordt, is volledig afgestemd op de persoonlijke behoefte van u, als bewoner.

In Maranatha bieden wij professionele en liefdevolle zorg. Onze bewoners zien we als unieke schepselen van God. Voor onze zorgverlening betekent dit dat de Bijbel ons richtsnoer is. Voor ons handelen betekent dit dat we vanuit de Bijbelse waarden en normen onze zorg verlenen.

Voordelen van wonen bij Maranatha

Voordelen van wonen bij Maranatha

  • Uw eigen appartement
  • U ontvangt de nodige zorg van Maranatha
  • U kunt gebruik maken van de faciliteiten van Maranatha
  • U woont in een vertrouwde en veilige omgeving

Wonen met zorg

Wonen met zorg

Om zorg van Maranatha te ontvangen, heeft u een WLZ-indicatie nodig. Deze indicatie wordt afgegeven door het CIZ.

Al onze verzorgenden hebben een reformatorische achtergrond. Zij begrijpen wat u van huis uit gewend bent. Dit zorgt voor een vertrouwde sfeer, veiligheid en saamhorigheid.

Activiteiten in het Dorpshuis

Activiteiten in het Dorpshuis

De bewoners van Maranatha kunnen deelnemen aan de vele activiteiten die in Maranatha georganiseerd worden. Centraal in Maranatha staat Het Dorpshuis. Hier worden bijvoorbeeld creatieve middagen, gezamenlijke maaltijden, dagopeningen en weeksluitingen gehouden. Huurders die deelnemen aan de activiteiten kunnen via de collectebus een gift geven.

Ontzorgende faciliteiten

Ontzorgende faciliteiten

U kunt tegen betaling gebruik maken van ontzorgende faciliteiten, zoals de was- en linnenservice en de maaltijdvoorziening. Natuurlijk alleen als u dat wenst. Ook de bibliotheek, kapsalon en winkel in het woonzorgcentrum staan tot uw beschikking.

Praktische informatie

Praktische informatie

Bekijk de tarievenlijst van Maranatha.

Bekijk de informatiemap voor meer informatie over wonen met zorg of neem een kijkje in de folder.

Uw zorgvraag

Uw zorgvraag

Wilt u meer weten over het aanvragen van zorg en wat daarbij komt kijken? Neem dan een kijkje op onderstaande pagina.

Uw zorgvraag

Meer weten?

Voor meer informatie over wonen met zorg kunt u contact opnemen met het Cliëntservicebureau.