Online event Moldavië – 23 september 2021

In samenwerking met Kom over en help zet Zorggroep Sirjon zich in voor twee partnerorganisaties van Kom over en help in Moldavië, een project voor gehandicaptenzorg en een project voor ouderenzorg. Drie medewerkers van Zorggroep Sirjon hopen begin 2022 af te reizen naar Moldavië om daar kennis en ervaring te delen. Om deze reis financieel mogelijk te maken en onze medemens ook financieel te ondersteunen, zijn zij momenteel druk bezig met actievoeren.

Om onze achterban een duidelijker beeld te geven van dit project organiseren we D.V. 23 september van 20.00 – 21.15 uur een online event waarin de drie collega’s hun motivatie delen om naar Moldavië te gaan en vertellen met wat voor acties ze bezig zijn. Daarnaast hopen er een aantal mensen vanuit Moldavië online aanwezig te zijn om wat te delen over de twee projecten daar. Ook krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen. Dus in ongeveer een uurtje tijd wordt u meegenomen in het project, zodat het ook voor u meer gaat leven.

Begin september hopen we de agenda en link om deel te nemen met u te delen. Zet u de datum vast in uw agenda?

Een hartelijke groet van de werkgroep ‘Delen door liefde over de landsgrens’,
Gert-Jan Lindhout (Coördinator Dagbesteding Leidsche Hoeven), Arja Bac (Begeleider Wonen De Akker), Dineke Pongers (Helpende Zorg&Welzijn/ Activiteitenbegeleider Maranatha), Johan de Graaf (Manager Zorg Siloah, Gerben Heldoorn (directeur Kom over en help) en Renate Stam (Communicatieadviseur Sirjon)

P.s. via onze website blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws en kunt u al wat meer lezen over het project.