Foto’s ballonnenwedstrijd en activiteiten bewoners

Ballonnenwedstrijd
Op dinsdag 20 september waren er kinderen van De Brekeldschool aanwezig in Maranatha. Zij verzorgden diverse activiteiten (voorlezen, helpen bij warme maatlijden etc.) én het opblazen van ruim 250 ballonnen! Om 15.00 uur was de ballonwedstrijd (we gebruikten biologisch afbreekbare ballonnen), waaraan alle klassen deelnamen. Fijn dat alle bewoners mee konden kijken en dat er veel ouders aanwezig waren. De kinderen gingen eerst in optocht langs het gebouw en zongen het jubileumlied. Vanaf verschillende plekken lieten ze, precies om 15.00 uur, hun ballon op.

De volgende dag kwam er al een telefoontje uit Duitsland dat er een ballon met kaartje was gevonden. We zijn benieuwd waar de ballonnen en kaartjes worden gevonden en delen dit mee tijdens de prijsuitreiking met de kinderen.

 

Activiteit, bingo en patat voor de bewoners
Op donderdag 22 september was de laatste gezamenlijke activiteit voor alle bewoners. Hierbij hielpen ook kinderen van de Brekeldschool. Om 14.30 uur was er een Bingo waaraan alle bewoners konden deelnemen (in het Dorpshuis of vanuit hun appartement). De patatmaaltijd op vrijdag 23 september voor de bewoners van de verpleegafdeling was de laatste jubileumactiviteit.

We kijken met dankbaarheid terug op een ontzettend mooi jubileum!