Wonen met wijkverpleging

Wanneer u op termijn wat meer zorg nodig heeft, is een huurappartement bij woonzorgcentrum Maranatha misschien iets voor u. U woont volledig zelfstandig, maar kunt eenvoudig zorg ontvangen bij Maranatha wanneer dat nodig is.

Maranatha beschikt over moderne twee- en driekamerappartementen die u kunt huren. Ons woonzorgcentrum is rustig gelegen, aan de rand van Rijssen. In de directe omgeving kunt u heerlijk wandelen en een bezoek brengen aan het Hertenkamp.

Voordelen

  • Uw eigen huurappartement in een veilige omgeving
  • U kunt deelnemen aan de activiteiten die in Maranatha worden georganiseerd
  • Parkeerplek naast de deur
  • U kunt gebruik maken van de faciliteiten van Maranatha
  • Zorg vanuit Maranatha is binnen handbereik

Wonen met wijkverpleging

Woont u zelfstandig in één van onze huurappartementen, maar kunt af en toe wel een helpende hand gebruiken? Als huurder kunt u wijkverpleging ontvangen. Voor informatie kunt u bellen met het cliëntservicebureau. Met een indicatie voor wijkverpleging, persoonlijke verzorging of verpleging, krijgt u hulp bij de dagelijkse zorg. De zorg wordt geleverd door het team wijkverpleging van Maranatha. Dat betekent: vertrouwde gezichten in een vertrouwde omgeving.

Al onze zorgverleners hebben een reformatorische achtergrond. Zij begrijpen wat u van huis uit gewend bent. Dit zorgt voor een vertrouwde sfeer, veiligheid en saamhorigheid.

Kom ik in aanmerking voor een huurappartement in Maranatha?

Aan het huren van een appartement in Maranatha zijn geen speciale regels gebonden. Wilt u echter zorg inkopen, dan heeft u wel een zorgindicatie nodig. Wanneer u in een van onze appartementen woont, kunt u alleen gebruik maken van wijkverpleging en/of dagbesteding.

Hoe vraag ik een zorgindicatie aan?

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in onze huurappartementen? U kunt een aanvraag indienen om op de passieve wachtlijst te komen. Aanvraagformulieren kunt u opvragen bij het cliëntservicebureau via 0548 – 536 215.

Activiteiten in Het Dorpshuis

De bewoners van de huurappartementen kunnen deelnemen aan de vele activiteiten die in Maranatha georganiseerd worden. Centraal in Maranatha staat Het Dorpshuis. Hier worden bijvoorbeeld creatieve middagen, gezamenlijke maaltijden, dagopeningen en weeksluitingen gehouden. Huurders die deelnemen aan de activiteiten kunnen via de collectebus een gift geven.

Ontzorgende faciliteiten

U kunt tegen betaling gebruik maken van ontzorgende faciliteiten, zoals de was- en linnenservice en de maaltijdvoorziening. Natuurlijk alleen als u dat wenst. Ook de bibliotheek, kapsalon en winkel in het woonzorgcentrum staan tot uw beschikking.

Informatiemappen

Tarievenlijst

Hier vindt u de tarievenlijst van Maranatha.

Hier vindt u het overzicht tarieven huur appartementen van Maranatha.

Contact

Voor meer informatie over wonen met wijkverpleging kunt u contact opnemen met het cliëntservicebureau. Dit kan via de mail: clientservicbureaumaranatha@svro.nl of telefonisch: 0548 – 536 215.